Vacatures

Bestuur - Bestuur ondersteunend - Financiële administratie
Info vacature
Hockeyclub Etten-Leur wordt steeds professioneler en dat betekent ook dat achter de schermen steeds meer zaken goed geregeld dienen te worden. Onderdeel hiervan is het voeren van de financiële administratie. Dit werd tot voor kort door de penningmeester gedaan en we willen dit graag losmaken van de taken van de penningmeester. Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger om de financiële administratie bij te houden.

Wat wordt er van je verwacht?
  • Verwerken van de kas- en bankadministratie en inkoopfacturen;
  • Voorbereiden van betalingen, die door de penningmeester worden uitgevoerd;
  • Verwerken van declaraties van vrijwilligers;
  • Voorbereiden van de automatische incasso van contributies;
  • Aanmaningen versturen aan leden als de contributie niet wordt betaald;
  • Voorbereiden van de aangifte omzetbelasting;
  • Periodiek overleg met de penningmeester;
  • Indien noodzakelijk overleg met de sponsorcommissie.

Je werkt met Lisa, Twinfield en Basecone. Het is geen probleem als je geen ervaring hebt met deze software. Wij zorgen er voor dat je hierin wordt opgeleid en geholpen.
De werkzaamheden zijn gemiddeld enkele uren per week. Je zult extra tijd nodig hebben bij het begin en einde van het seizoen, en in de maanden dat de aangifte omzetbelasting gedaan moet worden (april, juli, oktober en januari).

Profiel
Affiniteit met financiële administraties, volgt een administratieve opleiding en wil praktijkervaring opdoen en bereid om onze club een helpende hand toe te steken

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd en vind je het leuk om met financiële administratie bezig te zijn? Ben je accuraat en bovenal wil je onze club een handje helpen? Neem dan contact op met Joost van Rooij. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen als meer wil weten over de functie.

Wij streven er naar om de functie in maart in te vullen. Tot het einde van het seizoen word je intensief begeleid, zodat je vanaf de start van het nieuwe seizoen zelfstandig aan de slag kunt.