Algemene ledenvergadering - AFGELAST

maandag 6 april 2020   |   20:00 - 22:00   |   Clubhuis

Door de Coronamaatregelen zal de ALV een andere invulling krijgen. Houdt www.hcel.nl in de gaten voor de datum en wijze waarop e.e.a. zal plaatsvinden.

======================================

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

 

Het bestuur nodigt je graag uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op maandag 6 april a.s. om 20.00 uur in het clubhuis.Tijdens deze ALV worden twee onderwerpen besproken.

 

Wat staat er op de agenda?

1. Verduurzaming Hockeyclub Etten-Leur (aanschaf zonnepanelen, overstap naar LED verlichting). Voor de verduurzaming wordt intensief samengewerkt met de gemeente Etten-Leur en andere sportverenigingen. De financiële gevolgen van de investering in verduurzaming wordt behandeld en er wordt een voorstel over de investering in stemming gebracht. Omdat de financiële gevolgen van invloed zijn op de begroting 2020-2021 zal een aangepaste begroting 2020-2021 worden besproken.

2. Samenwerking met Hockeyclub Prinsenbeek (HCP) voor een deel van jongenslijn. Dit seizoen wordt samengewerkt in de D lijn van de jongens. Er wordt met HCP gesproken over verdergaande samenwerking. De plannen worden toegelicht en er zal een voorstel over de mogelijke samenwerking in stemming worden gebracht.

 

Na afloop is er nog gelegenheid om samen een drankje te nuttigen.

 

Kan ik me inlezen van tevoren? Ja, dit is mogelijk. Omdat wij nog op informatie voor beide onderwerpen wachten, zal de informatie uiterlijk woensdag 30 maart via www.hcel.nl beschikbaar zijn. Na inloggen klik je in de menubalk op Club > Documenten.

 

Kan ik me aanmelden?

Ja, graag zelfs. Hierdoor hebben we zicht op het aantal aanwezigen. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar [email protected].

 

We rekenen op jouw komst!

Met sportieve groet,

Bestuur HCEL


=============================================

 

Agenda Algemene Ledenvergadering maandag 6 april 2020

Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

 

1. Opening

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Notulen ALV 18 november 2019

4. Samenwerking met Hockeyclub Prinsenbeek

5. Verduurzaming Hockeyclub Etten-Leur

6. Presentatie begroting[1]en contributies 2020-2021

7. Goedkeuring begroting en contributies 2020-2021

8. Rondvraag en sluiting



[1] Tijdens de ALV van november 2019 is een voorlopige begroting 2020-2021 behandeld en goedgekeurd.