Zaalhockey

In de winterperiode gaan er zo'n 35 à 40 teams van Hockeyclub Etten-Leur de zaal in. Onze club stimuleert het spelen van zaalhockey omdat het je techniek ten goede komt!
Wij proberen zoveel mogelijk teams te plaatsen, maar zijn hierbij ook afhankelijk van de trainingscapaciteit en beschikbare arbitrage.
Hieronder vind je de belangrijkste informatie en bijbehorende documenten.

 

Zaalcontributie en trainingen

Voor zaalhockey betaal je apart contributie. Anders dan op het veld wordt de contributie per zaalteam in rekening gebracht (ongeacht de grootte van het team), omdat je als team precies betaald wat de zaal ook daadwerkelijk kost. De contributie wordt voor een groot deel bepaald door de zaalhuur voor de trainingen. De zaalhockeytrainingen vinden plaats op verschillende tijden/dagen en in diverse zalen in de regio. Het team dat als eerste traint legt de balken en het laatste team haalt de balken weer weg en zorgt dat de zaal weer netjes is opgeruimd. Zaalhockeytrainingen zijn verplicht, tenzij het team (alleen AB jeugd en senioren) aangeeft zonder training te willen spelen. In dat geval betaal je als team ook minder contributie.

De contributie bestaat uit een variabel component (de zaaltrainingen) en een aantal vaste componenten (materiaal, kosten wedstrijduren, contributie KNHB, vergoeding trainers en consumptiebonnen scheidsrechters).

Gemiddeld is een team rond de EUR 850,00 kwijt voor deelname aan de zaalcompetitie.
Voor 8-tallen ligt dit bedrag lager omdat zij minder blokken spelen en trainen in gemeentezalen of een grote trainingszaal delen. 

Vragen? Of meer weten?

Neem contact op met de zaalcommisie via [email protected].
Heb je vragen over de arbitrage? Richt je vraag dan aan [email protected].