Info voor teambegeleiding

Oefenwedstrijden aanvragen/melden

Via de KNHB zijn spelers, begeleiding en scheidsrechters verzekerd voor ongevallen- en/of aansprakelijkheidsverzekering op het hockeyveld.
Om hierop aanspraak te kunnen maken is het belangrijk dat je een oefenwedstrijd (ook voor uitwedstrijden) meldt bij de club. Rechts in het menu vind je het aanmeldformulier voor oefenwedstrijden.

Heb jij zelf de scheidsrechters geregeld? Geef dan ook de namen van deze scheidsrechters door, zodat zij ook zijn verzekerd. Dit kan via het aanvraagformulier onder opmerkingen of per mail aan de arbitragecommissie.

Teamlunch

Binnen HCEL hebben wij verschillende opties voor teamlunches. Uiteraard kunnen deze in overleg volledig worden afgestemd op de wensen van het team. Een teamlunch dient minimaal 1 week van te voren te worden aangevraagd.
Voor vragen en/of reserveren van een teamlunch, stuur een mail naar [email protected].


Arbitrage ingepland op team

Als je team is ingedeeld om te fluiten door de arbitragecommissie, dan is het de bedoeling dat de teambegeleiding spelers aanwijst die de wedstrijden moeten fluiten. De teamleiding kan door in te loggen op Mijn HCEL via de website. Op dit besloten deel van de website kun je vervolgens onder het menu Team > Arbitrage de wedstrijden zien waar je team is ingedeeld om te fluiten. Je kunt dan zelf de spelers selecteren die je indeelt om te fluiten. Zorg dat dit op tijd gebeurd zodat deze spelers ook de DWF-code krijgen toegezonden voor het verwerken van de score.