FUNZ Hockeyschool

Eva Tepas, Juul van de Ven en Louise van Hekken hebben de verantwoordelijkheid van de Hockeyschool op zich genomen. Over de naam waren we het snel eens: FUNZ. Deze naam omschrijft goed waar wij voor staan als hockeyschool, namelijk Fun.

Doelgroep

Wij verzorgen trainingen voor de leeftijdscategorie 2 tot 7 jaar en doen dit met heel veel plezier op vrijdagmiddag van 16:30u tot 17:30u. De trainingen starten met een dansende warming up. Hierna verdelen we de groep in kleine groepjes. Dit doen we zodat ieder kind persoonlijke aandacht krijgt en stappen kan maken om te groeien.

Trainingen

De oefeningen richten zich op vier onderdelen: passing, motoriek, lopen en techniek. Als afsluiting spelen we vaak nog een eindspel. Na afloop van de training zien we graag iedereen met een lach vertrekken en dat lukt iedere week opnieuw.

In de winterperiode trainen wij in de zaal, zodat trainingen altijd kunnen doorgaan. In de zaal is techniek en aanname nog belangrijker en hier leren de kinderen heel veel van. Ook kunnen we extra letten op de motoriek van alle kinderen.

Kennismaken met FUNZ

Wil je jouw kind(eren) laten kennismaken met de hockeysport en in het bijzonder FUNZ? Neem dan zeker contact met ons op. Dit kan via ons mailadres: [email protected].