14 Februari

NIEUW: Paaseitjes actie

Nieuws afbeelding

Beste leden, 

 

Met de lente in het vooruitzicht, gaan we met iets nieuws starten op HCEL:


De HCEL Paaseitjes Actie! 


Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als wij. Vanaf 19 februari 2024 zijn de bestelformulieren per team af te halen achter de bar, maar je kan vanaf vandaag al starten.


Bijgevoegd vind je al de bestellijsten die je zelf uit kunt printen. 

 
Zet dus je beste verkopersbeentje voor, vraag aan iedere chocolade liefhebber die je kent of hij/zij paaseitjes bij jou willen kopen. De paaseitjes zijn van heerlijke chocolade gemaakt en zien er prachtig uit. 


Daarnaast steun je met deze actie jouw team en de club! Zowel de jeugd als de senioren kunnen op deze manier hun teampot aanvullen. 

 
Alle individuele bestellijsten worden verzameld door de coach en deze verwerkt de totale bestelling van zijn/haar team op een apart formulier. Het is natuurlijk mogelijk om binnen het team met tikkies te betalen maar het totaalbedrag van elk team dient contant overhandigd te worden op de inlevermomenten. (1 en 2 eurocenten worden niet geaccepteerd) Meer informatie vind je hieronder.

 

We wensen jullie veel succes maar vooral veel plezier. 

Hieronder vind je meer uitleg. 

 

Sanne, Dilhani & Natascha

___________________________________ 


Prijzen: 

De bakjes met paaseieren/hazen zijn €4,00 per stuk.

€0,50 gaat naar het team van de verkoper en €0,50 gaat naar de club. 


Dinsdag 13 februari

Informatiebrief en bestelformulieren beschikbaar via mail en media

Maandag 19 februari

Informatiebrief en bestelformulier voor de coaches op te halen bij de bar

Vrijdag 1 maart en
Maandag 4 maart

Tussen 16:30 en 18:00 kunnen de coachlijsten inclusief geld ingeleverd worden in het clubhuis

Woensdag 20 maart en
Vrijdag 22 maart

Tussen 16:30 en 18:00 kunnen de paaseieren opgehaald worden. De paaseieren worden per team uitgeleverd, niet per lid. Coaches krijgen dan het opgehaalde bedrag voor het team mee


Planning: 


Voor de coaches: 
De invullijst voor de coaches. Deze is bedoeld om de totale aantallen van het hele team in te vullen. De definitieve bestelling wordt van deze formulieren verwerkt. De individuele bestellijsten blijven daarom in het bezit van de coaches. Zij hebben deze weer nodig om de juiste bestelling per verkoper te sorteren. 


Bedrijven: 

Het is voor bedrijven ook mogelijk om paaseieren te bestellen.  Prijs: €4,00. Prijzen zijn inclusief 9% btw. Wij zullen een factuur naar u sturen. Het is mogelijk om deze bestelling op naam van een team te plaatsen zodat de opbrengst daarvan naar het desbetreffende team gaat. Vermeld daarvoor in de mail bij welk team dit hoort. Dit is niet noodzakelijk

 

Voor vragen kan je mailen naar [email protected]

Bijlage