Hockey 10 Juni

Nieuwe leden gezocht voor Dames 30A+

Nieuws afbeelding

 Ook zin om (weer) lekker in competitieverband te hockeyen?

 "Ik mis het zelf hockeyen toch wel” horen wij regelmatig van oud-leden die gestopt zijn met hockey. Misschien overweeg je daarom ook wel om toch weer te gaan hockeyen, maar heb je de stap nog niet gezet. Wij als Hockeyclub Etten-Leur willen je graag helpen om deze stap toch te zetten.

Momenteel zijn wij actief op zoek naar nieuwe leden voor ons Dames 30A team. Bij dit team staan lekker hockeyen en plezier voorop. Dames 30A is een team dat voor het overgrote deel bestaat uit Dames van de 30+ leeftijd. Dames 30A traint één keer per week op woensdagavond en speelt op zondag (meestal zondagochtend) competitie. Dames 30A speelt momenteelt 1e klasse 30+, maar speelsters van alle niveau’s zijn vertegenwoordigd in het team.

 

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om gewoon volledig lid te worden, maar we kennen tegenwoordig ook een zogenaamd half lidmaatschap. Hierbij speel je maximaal de helft van de wedstrijden, maar mag je wel gewoon volledig meetrainen. Daarnaast kunnen we in overleg eventueel proberen een passende oplossing voor jou vinden als een standaard lidmaatschap jou niet past.

 Heb je interesse en nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jouw vragen beantwoorden en eventueel in contact brengen met Dames 30A.

 Wij horen graag van je!

 

Met vriendelijke groeten,

 TC Dames Senioren

Hockeyclub Etten-Leur

E: [email protected]