Hockey 14 Oktober

Aansprakelijkheids- en Ongevallenverzekering

Nieuws afbeelding

Wij hebben helaas gemerkt dat men niet altijd voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de dekking van de ongevallen- en/of aansprakelijkheidsverzekering. Daarom graag jullie aandacht voor de volgende punten:

Bitje en scheenbeschermers
Het is verplicht om op het veld, dus niet alleen tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen, een geschikt bitje en passende scheenbeschermers te dragen! Daarbij mogen er ook geen sieraden worden gedragen welke jezelf en/of anderen kunnen verwonden.
 
Mocht je een blessure krijgen en/of schade hebben door sieraden of het niet dragen van een geschikt bitje en/of niet passende scheenbeschermers, keert de verzekering niet uit. Tandartsen kunnen aan het letsel zien of jij bijvoorbeeld een bitje droeg.
 
Coaches worden geadviseerd om spelers zonder geschikt bitje en/of passende scheenbeschermers niet op te stellen, totdat de speler beschikt over het juiste materiaal.
 
Mocht jij je bitje zijn vergeten; bij HCEL zijn ze aan de bar te koop, zowel in junior als senior maat.

Digitale Wedstrijd Formulier
Ben jij coach, teammanager, aanvoerder en/of scheidsrechter? Vermeld dat altijd op het DWF onder opmerkingen indien een speler door blessure de wedstrijd niet kan uitspelen.
Bij hoofdletsel tijdens de wedstrijd dient tevens door de scheidsrechter bij het DWF digitaal een aanvullend formulier ingevuld te worden.
Heb jij een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd, heb je de wedstrijd wel uitgespeeld en na de wedstrijd medische hulp ingeschakeld? Neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat.

Schade melden
Heb jij schade meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij de verenigingsmanager en middels het schadeformulier op de speciale site van de KNHB: www.interpolis.nl/dossiers/interpolis-en-koninklijke-nederlandse-hockey-bond/schade-melden-hockey
Ook als het nog niet zeker is dat er kosten gemaakt zijn en/of worden. 
 
Beter een keer te vaak melden dan geen aanspraak kunnen maken en met een hoge rekening geconfronteerd worden!

Voor coaches en teammanagers:
Oefenwedstrijden
Speel jij een oefenwedstrijd, ook tijdens reguliere trainingstijd, uit en/of thuis, meldt dit dan altijd aan via aanvraagformulier wedstrijden via de website.
 
Heb jij zelf de scheidsrechters geregeld, geef dan de namen ook door! Anders zijn zij namelijk niet verzekerd! Dit kan via het aanvraagformulier onder opmerkingen of per mail naar de arbitragecommissie.

Twijfel?!?!
Neem dan contact op met de verenigingsmanager ([email protected])!