Hockey 7 Oktober

SPEL-teams

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag, 3 oktober jl., kwamen de 6 S.P.EL-teams in actie. S.P.EL is de samenwerking van HC Etten-Leur en HC Prinsenbeek voor de C en D-jongenslijn. 

De thuiswedstrijden worden verdeeld over beide clubs waardoor jullie de jongens regelmatig in grijs/blauwe-tenues kunnen zien. In de C-lijn werden de twee thuiswedstrijden gewonnen. Helaas verloor C2 in Breda een mooie wedstrijd. De drie C-teams draaien mooi mee in de competities. De 3 teams in de D-lijn gingen op bezoek bij andere clubs. Helaas verloor JD1 bij Push, JD3 ging er met de winst vandoor bij HC Breda. Aan het einde van de dag stond JD2 op het veld in Hilvarenbeek - nummer 2 ontving nummer 3. Helaas is de stand in de competitie ook na deze wedstrijd ongewijzigd.

De begeleiding binnen de teams is verdeeld over beide clubs waardoor bijvoorbeeld de coach vanuit HCP wordt bijgestaan door een manager vanuit HCEL. Doordeweeks trainen de jongens bij beide clubs onder leiding van trainers van beide clubs. Trainers van HCP lopen daardoor rond bij HCEL en andersom.