11 September

De overkapping is bijna klaar/2e bar

Beste leden en vrijwilligers,


Goed nieuws in deze tijd waarin we (helaas) regelmatig spelregels voor buiten het veld moeten communiceren. De overkapping is bijna klaar. Heren 3 heeft ongelofelijk veel werk verzet en voor gezorgd dat we binnenkort een mooie overkapping hebben. Je mag de heren wel een extra bedankje (of beter nog een extra biertje) geven. We hopen dat komende week de schaduwdoeken geplaatst kunnen worden. Bij regen kunnen we dan toch grotendeels droog zitten. Ook wordt nagedacht over terrasverwarming en verlichting. Dit laat iets langer op zich wachten omdat we dit samen met een elektricien moeten doen. Ben je elektricien of heb je veel verstand hiervan, laat het dan weten. Alle hulp is welkom. Je kunt hiervoor contact opnemen met Joost ([email protected]).

Tot het zover is, vragen we je om er rekening mee te houden dat de avonden frisser worden. Dus vooral voor de donderdag- en vrijdagavond geldt, neem een extra trui of jas mee zodat je toch comfortabel buiten kunt zitten. Het is niet de bedoeling dat we bij kouder weer met z'n allen binnen gaat zitten. Dat is echt niet mogelijk.

Verder nemen we zondag 13 september een tweede bar in gebruik (als de techniek ons niet in de steek laat). Deze bar is in eerste instantie vooral bedoeld voor tapbier. Binnenkort zal ook frisdrank bij de tweede bar worden verkocht. Ook bij de tweede bar geldt natuurlijk dat je afstand houdt als je in de rij staat.

Heb je vragen of idee├źn hierover? Neem dan contact op met Vera ([email protected]).