Hockey 2 September

Fluitjes voor HCEL scheidsrechters

Nieuws afbeelding In De Bode van Etten-Leur stond op 23 oktober 2019 een mooi artikel over de uitbreiding van de groep vrijwillige scheidsrechters bij HCEL.


In het artikel stond ook aangegeven dat er door HCEL in 2019 niet specifiek is stilgestaan bij de Week van de Scheidsrechter dat jaar, omdat arbitrage bij iedere wedstrijd belangrijk is en de de scheidsrechter altijd respect verdient. Echter wilde men de scheidsrechters toch extra onder de aandacht gaan brengen en er zou voor iedere actieve scheidsrechter een kleinigheidje beschikbaar zijn. 

Door leveringsproblemen en Corona heeft het enige tijd geduurd, maar nu is het zover: vanaf komende zaterdag, 5 september a.s., kan de coach/teammanager/aanvoerder van ieder senioren, A, B en C-team een envelop ophalen bij de wedstrijdtafel. Iedere speler in het team krijgt een rood Fox 40 fluitje!

Vanwege de Coronamaatregelen is het momenteel niet toegestaan om fluitjes te lenen van de club. Mocht je onverhoopt je fluitje zijn vergeten dan kan je een Fox 40 fluitje aanschaffen voor slecht 1 euro bij de bar.