5 Augustus

Nieuwsbrief augustus 2020

*|MC:SUBJECT|*

Onderstaande nieuwsbrief is gestuurd naar onze vrijwilligers en leden:
HCEL MAIL

Nieuwsbrief 1 seizoen 2020-2021

Beste,

Hoewel het Covid-19 virus ons nog dagelijks bezighoudt, hopen wij dat het voor de hockeysport en daarmee ook voor onze vereniging nog slechts beperkt van invloed is en dat we in ieder geval het seizoen 2020-2021 op een normale manier van start kunnen laten gaan. In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen wordt hieraan nog aandacht besteed.

Start nieuwe seizoen
Deze week is het nieuwe seizoen gestart met trainingen voor de selectieteams en een aantal wedstrijdteams. Het trainingsschema, zoals dat is gepubliceerd, is een tijdelijk schema. Over enkele weken wordt het definitieve trainingsschema bekend.
Voor een aantal wedstrijdteams wordt nog een train(st)er gezocht. Heb je interesse om een wedstrijdteam training te geven? Neem dan contact op met onze trainingscoƶrdinator Sander Graumans ([email protected]).

Voor de communicatie met teams en vrijwilligers is het belangrijk dat alle gegevens juist in LISA staan geregistreerd. Daarom vragen wij je om jouw gegevens te controleren en zo nodig aan te (laten) passen. Ben je vrijwilliger en sta je niet LISA? Neem dan contact op met onze verenigingsmanager Inge Mulders ([email protected]).
Tot slot vragen we om de berichtgeving op de site, via LISA App en social media goed te volgen. De komende weken worden diverse relevante berichten geplaatst.
Maatregelen in verband met corona
Zoals in de inleiding aangegeven, het Covid-19 virus houdt ons nog bezig. De club heeft aan de hand van protocollen van NOC NSF, de KNHB en KHN (Koninklijke Horeca Nederland) een aantal maatregelen genomen om een veilige omgeving te creƫren. Wij verzoeken je vriendelijk om kennis te nemen van alle regels die op de club van toepassing zijn. Ben je ouder dan 18 jaar? Zowel in jouw eigen belang als in het belang van alle andere aanwezigen op de club en de club zelf, vragen wij om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren. Dit geldt overal op de club behalve op het veld.

Heb je vragen of opmerkingen over de maatregelen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].
Nieuwe vrijwilligers - hulp gevraagd
Bij de start van ieder seizoen is het gebruikelijk dat we nog op zoek zijn naar een aantal vrijwilligers voor diverse functies. Binnenkort staan op de site alle vacatures beschreven. Nu brengen wij graag de volgende vacatures onder de aandacht:
  • Wedstrijdsecretariaat junioren; dit betreft de planning van wedstrijden en de communicatie rondom wedstrijden met de bond, andere verenigingen en teams binnen onze eigen vereniging; dit seizoen zal Inge Mulders nog betrokken zijn bij deze werkzaamheden maar we zoeken nu al iemand, die samen met Inge deze werkzaamheden wil uitvoeren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge ([email protected]).
  • Horecamedewerker vrijdagavond en zondag; vind je het leuk om achter de bar te werken, ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken en wil je een leuk betaald bijbaantje? Voor de horeca zijn we op zoek naar een medewerker voor vrijdagavond en zondag. Voor informatie kun je contact opnemen met Vera van Rooij ([email protected]).

Heb je (een beetje) tijd over en wil je ook iets voor de vereniging betekenen? Informeer bij Inge Mulders naar de mogelijkheden om een steentje bij te dragen. Er zijn voldoende functies, bijvoorbeeld wedstrijdtafel en barvrijwilliger, die met een beperkte tijdsbesteding (enkele keren per seizoen) ingevuld kunnen worden. Vele handen maken immers licht werk.
Nieuwe sponsor Dames 1 en Heren 1
Nadat Luyten Advies in de winter kenbaar had gemaakt te stoppen als sponsor van Dames 1 hebben we actief gezocht naar een nieuwe sponsor voor zowel Heren 1 als Dames 1. Al snel zijn we in gesprek geraakt met Prohuis B.V. uit Capelle a/d IJssel. Wij zijn trots en blij dat Prohuis met ingang van seizoen 2020-2021 sponsor is van deze teams. Prohuis is actief op het gebied van bouwmanagement en vastgoedbeheer.
Webshop
Al lange tijd heeft HCEL een samenwerking met Bruba Sport voor de wedstrijdkleding. Het contract met Bruba eindigt op 30 juni 2021. Het bestuur heeft met Bruba gesproken over de mogelijkheden om het contract te verlengen. Echter op basis van diverse overwegingen hebben wij besloten om het contract niet te verlengen. Met ingang van 1 juli 2021 zullen we wedstrijdkleding aanschaffen via een eigen webshop. De voorbereidingen hiervoor worden binnenkort gestart, zodat we in juli 2021 een vlekkeloze start zullen beleven. Doestelling is om al in het najaar enkele clubitems via de webshop aan te bieden. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.
Wij wensen je een mooie augustusmaand en kijken er naar uit om je binnenkort weer te zien op de club.

Sportieve groet,

Namens bestuur Hockeyclub Etten-Leur
Joost van Rooij
Download de LISA Hockey app voor Android of iOS zodat je altijd de laatste info bij de hand hebt en log in met je lidnummer en wachtwoord.
Wachtwoord vergeten?
Vraag een nieuw wachtwoord op via Mijn HCEL.

Instagram Instagram
Facebook Facebook
Website Website