30 Juli

Start seizoen 2020-2021 - Waar ben jij deze zomer geweest?

Beste leden,


Binnenkort start het seizoen 2020-2021. In de afgelopen weken is er hard gewerkt en zijn diverse voorbereidingen getroffen. En ook de komende weken zal dit het geval zijn. Doordat wij gehouden zijn aan diverse protocollen (waaronder het protocol van Koninklijke Horeca Nederland) worden de komende weken nog diverse aanpassingen in en rond het clubhuis gedaan. Hierover volgt meer informatie in de nieuwsbrief die binnenkort verschijnt. 

Onze verenigingsmanager en horecamanager hebben een aantal maatregelen uitgewerkt om te voldoen aan alle regels. Dit zijn soms lastige/vervelende maatregelen. Toch is het noodzakelijk dat we die maatregelen nemen want alleen daardoor kunnen we nagenoeg volledig van start met het nieuwe seizoen. Wij vragen je dan ook om kennis te nemen van de maatregelen (door naar een van de bijeenkomsten te gaan) en je ook aan de maatregelen te houden. Het mag duidelijk zijn, de basisregels blijven onverminderd van kracht. Heb je klachten, dan blijf je thuis! Ben je ouder dan 18 jaar? Houd dan alsjeblieft 1,5 meter afstand van elkaar. Niemand heeft er iets aan als de maatregelen binnenkort verscherpt moeten worden en teamsporten weer stil worden gelegd (zoals in de regio Antwerpen).

Samen zijn wij verantwoordelijk om alles in goede banen te leiden. Heb je vragen, opmerkingen en ideeƫn? Neem dan contact met ons op.

Tot slot vragen wij je om 14 dagen thuis te blijven en dus niet op de club te komen nadat je bent teruggekeerd uit een gebied dat een oranje reisadvies heeft (waaronder  in ieder geval regio Antwerpen, bepaalde gebieden in Spanje, KroatiĆ«, Zweden en Ierland). Hiervoor geldt jouw eigen verantwoordelijkheid.

Geniet van de vrije dagen en het mooie weer.