28 Juli

Extra voorlichting teamverantwoordelijke Corona

Nieuws afbeelding

Beste coaches, teammanagers en/of spelers,

Momenteel zijn wij druk bezig met het Coronaproof maken van onze vereniging. Wij hebben gemerkt dat de geldende maatregelen grote gevolgen hebben voor het doen en laten op onze club. Eerder hebben wij gecommuniceerd over 2 bijeenkomsten op 30 juli (19 uur) en 1 augustus (10 uur). Hoewel wij heel bewust voor deze data hebben gekozen, realiseren wij ons ook dat wellicht niet alle teams een afgevaardigde kunnen laten komen. 

Daarom organiseren wij rondom het einde van de vakantie een extra bijeenkomst. Een datum hiervoor volgt nog. Kan er niemand naar een van de eerste twee bijeenkomsten komen, is er hierbij een extra mogelijkheid. Indien u voor het einde van de vakantie al traint/oefenwedstrijden speelt, zouden wij het waarderen als wij deze week een afgevaardigde van het team zien op een bijeenkomst. 

Per team moet er minimaal 1 persoon op een van de voorlichtingen aanwezig zijn geweest. Deze persoon is ons aanspreekpunt inzake Corona en verantwoordelijk voor het voorlichten van de rest van het team en de toeschouwers/ouders. 

Wij controleren middels een presentielijst wie ons aanspreekpunt is met betrekking tot Corona. Vooraf aanmelden is niet nodig!
Eventuele vragen kunnen gesteld worden per mail: [email protected]