Hockey 18 Juli

Gezocht: wedstrijdsecretaris Junioren & Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar een wedstrijdsecretaris Junioren & Jongste Jeugd. 


Inhoudelijk komt het er op neer, dat de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk is voor alle handelingen die moeten worden gedaan in het wedstrijdprogramma voor onze junioren en jongste jeugd; van het plannen van de wedstrijden tot controleren van meldingen op het DWF. Je maakt het wedstrijdschema voor de zaterdag en behandelt verzoeken van HCEL-teams. Daarnaast krijg je ook vragen en verzoeken van de wedstrijdsecretaris van de tegenstanders en soms zelfs vragen van de KNHB zelf. Bij verzoeken benader jij de betrokken teams om bijvoorbeeld een nieuwe datum of een nieuw tijdstip te plannen. Zowel het wedstrijdschema als eventuele wijzigingen moet vervolgens via onder ander LISA worden doorgegeven aan de KNHB. 

Na de wedstrijden op zaterdag controleer jij of het DWF juist is ingevuld en schakel jij met bijvoorbeeld scheidsrechters en coaches, indien er bijzonderheden op het formulier zijn vermeld. Bij opvallende meldingen is er soms ook contact met de wedstrijdsecretaris van de tegenstander en/of KNHB.

Qua tijdsbesteding zal deze taak neerkomen op zo’n 2 a 3 uur per week, afhankelijk van de periode in het seizoen. Alles kan vanuit huis worden gedaan.De verzoeken komen met name per mail binnen.

Altijd al iets willen doen voor de club en ben je ook nog handig met mail en internet en ben je in staat om zelfstandig zaken op te pakken? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Mocht je interesse hebben, laat het ons even weten via [email protected]