Hockey 7 November

Jij wil toch ook gastvrij worden ontvangen?

Nieuws afbeelding

Als club vinden wij het belangrijk dat wij op zaterdag alle spelende teams en scheidsrechters gastvrij kunnen ontvangen. Daarom werken we al jaren met onze wedstrijdtafel. Een vast team van gastvrouwen (en -mannen) wijst de teams de weg en zorgt dat scheidsrechters tijdig op het veld aanwezig zijn. Dit lijkt vanzelfsprekend te zijn maar niets is minder waar. Het vaste team heeft op dit moment te weinig gastvrije ouders om de wedstrijdtafel iedere zaterdag te bezetten. Wij willen voorkomen dat we na de winterstop de bezetting van de wedstrijdtafel verplicht toewijzen aan ouders van thuisspelende teams.

 

Daarom willen wij dit vaste team op korte termijn uitbreiden met minimaal 5 ouders, die enkele zaterdagen per seizoen laten zien hoe gastvrij onze club is. Ook zoeken wij een coördinator voor dit team, zodat de planning wordt gemaakt en dat vragen vanuit dit team beantwoord kunnen worden.

 

Ben jij die ouder, die gastvrijheid ook belangrijk vindt en die de vereniging een handje wil helpen? Meld je dan aan via [email protected]. Ook voor meer informatie kun je terecht bij de verenigingsmanager. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om de komende zaterdagen bij de wedstrijdtafel een kijkje te nemen wat er van je wordt verwacht.

 

Wij rekenen op je!