Sponsor worden?

Respect, plezier, ambitie en verbinding vormen de kernwaarden van Hockeyclub Etten-Leur. Als sponsor heb je de mogelijkheid om deze waarden te ondersteunen en een essentiële rol te spelen in de groei en ontwikkeling van onze club. Bij Hockeyclub Etten-Leur geloven we in samen méér doen, waarbij we een win-winsituatie creëren uit onze samenwerking.

Jouw financiële bijdrage als sponsor is onmisbaar voor onze club. Met jouw steun investeren we in onze (jeugd-)opleiding, de begeleiding van trainers en coaches, en de aanschaf van hoogwaardige materialen. Tegelijkertijd kijken we naar hoe we een duurzame relatie met jou als sponsor kunnen opbouwen.

Als sponsor geniet je van verschillende voordelen. Hier zijn een aantal mogelijke voordelen:
  • Vergroting van de naamsbekendheid van je bedrijf.
  • Invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
  • en podium om jezelf te presenteren en te netwerken met collega-ondernemers tijdens onze sponsorborrels.
  • Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.
  • Verbinding met meer dan 850 sportieve en betrokken leden, waar ongetwijfeld ook jouw doelgroep tussen zit!

Bij HCEL hebben we allerlei manieren om jouw sponsoring of nieuws een groot bereik te geven! Met onze toffe clubapp en eigen social media kanalen zorgen we ervoor dat jouw naam flink onder de aandacht komt.

Maar er is meer! Op ons tenue is plek voor een (hoofd)sponsor, en we hebben nog een heleboel andere opties om onze club te sponsoren. Hierbij kan gedacht worden aan bordsponsoring, narrowcasting, het sponsoren van dug-outs, doelen (en netten natuurlijk), het scorebord, de videosteiger, en de trainingspakken van onze teams. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om jouw bedrijf in de spotlight te zetten!

Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden kan je hier de brochure downloaden.

Heb je interesse in het sponsoren van Hockeyclub Etten-Leur of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via [email protected]. Samen bouwen we aan een succesvolle samenwerking en dragen we bij aan de groei van onze club en jouw bedrijf. 

Staat jouw idee er niet tussen? Laat het ons dan weten. We gaan graag met je in gesprek.

 

 

Neem contact op!
Heb je interesse in sponsoring van onze club? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via [email protected].