Veteranen

Zowel voor de dames als de heren heeft HC Etten-Leur Veteranen teams die wekelijks meespelen in de Veteranen competitie van de KNHB. De dames veteranen heten bij Etten-Leur de Veterinnen.


Dames Veterinnen: vanaf 30 jaar
Heren Veteranen: vanaf 35 jaar

De teams trainen door de week en spelen op zondag competitie in de periode van september tot en met november en vanaf maart tot en met juni. Na afloop van de wedstrijd is de derde helft ook een belangrijk onderdeel.

Voor de heren zijn er twee teams, Veteranen A en Veteranen B. Veteranen A zijn allen oud hockeyers die eerder hoog hebben gespeeld. Veteranen B is een laagdrempelig team waar zowel oud hockeyers als voormalige trimhockeyers bij aansluiten. Je hoeft dus nog geen competitie ervaring te hebben, maar wel fijn als je een beetje kunt hockeyen.

Alle seniorleden van competitiespelende teams, dus ook de Veteranen en Veterinnen, zijn vanuit de KNHB verplicht in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Nieuwe leden biedt HC Etten-Leur te mogelijkheid de scheidsrechterskaart te behalen. Alle seniorenteams worden bij thuiswedstrijden ingepland om een ander team te fluiten. Ook wordt je een of twee keer per seizoen opgeroepen om op zaterdag een juniorenteam te fluiten.

Wat kost het?

De contributie voor veteranen (senioren) vind je hier

Proeftrainen of lid worden?

Weet je niet zeker of je lid wilt worden, kom dan eerst eens proefdraaien! Je bent altijd welkom om drie keer mee te trainen. Geef jezelf op via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op. Hierop kun je ook aangeven eerst gebruik te willen maken van de drie gratis proeftrainingen.

Geen competitie wel hockey?

Ook dat is mogelijk bij HC Etten-Leur. Hiervoor hebben we trimhockey. Klik op deze link voor meer info over trimhockey.